Schudkaarten!

prettige feestdagen carla creaties cavias main lucilight

Hebben jullie de ontzettend gave shaker elementen van Studio Light al gezien? Ik vond schudkaarten maken al leuk, maar met deze elementen is het nog leuker geworden. In een setje krijg je een aantal buisjes met kleine hartjes, rechthoekjes, rondjes etc. in leuke kleuren. Je kunt diverse buisjes combineren voor een erg leuke shakermix! Je kunt natuurlijk ook gewoon één van de onderdelen gebruiken, maar ik vind het mixen wel erg leuk om te doen.

prettige feestdagen carla creaties cavias close square lucilight fijne feestdagen carla creaties cavia shakermix lucilight prettige feestdagen carla creaties cavias lucilight prettige feestdagen carla creaties cavias parts lucilight

De cavia's van Carla Creaties komen binnenkort ook in de webshop. Ik had eerst per ongeluk de Duitse versie besteld, maar er is ook een Engelstalige versie van. Dat is de versie die in de webshop komt :).

fijne feestdagen carla creaties cavia main lucilight

Gebruikte materialen:

Print    Email

U bent genoeg - Psalm 27 - Bible Journaling

psalm 27 u bent goed lucilight

Gisteren heb ik een dienst terug geluisterd van Mozaiek en daarin ging het over Psalm 27. Ik wilde dit graag verwerken in mijn bijbel, maar kwam erachter dat ik daar in mijn Engelstalige bijbel al een pagina bij gemaakt had (trouwens één van mijn favoriete pagina's van dit jaar; je vindt hem hier).

Voor deze pagina heb ik met een stencil en Versamagic inkt een achtergrond gemaakt. Hierop heb ik met een metallic goudverf wat verfspetters aangebracht. Toen deze droog werden heb ik de stickers uit het Day to Day stickerboekje toegevoegd. Ik vond de sticker met het notitieblaadje niet goed genoeg naar voren komen op mijn papier dus die heb ik eerst nog op een stukje papier uit de Greenhouse collectie geplakt. Op mijn Instagram kun je al een korte reel zien van deze pagina, misschien komt hij binnenkort ook nog op YouTube!

psalm 27 u bent goed lucilight close

Gebruikte materialen

Print    Email

Start each day positive

positive piatek autumn lucilight

Dit herfst-kaartje heb ik gemaakt met het mooie papier van Piatek13 en een tekst uit Jenine's Mindful Art collection. Beide erg mooie producten waar je verder vrij weinig meer aan toe hoeft te voegen.

positive piatek autumn lucilight close

Ik heb de randjes van het papiere wat meer kleur gegeven met Versamagic inkt. Ook heb ik met gouden waterverf wat verfspetters op de achtergrond gemaakt. De kleine bloemetjes lagen al heel lang te wachten tot ze gebruiikt werden en de kleuren pasten perfect bij het papier. Nog een paar sequins en de kaart is helemaal af.

Gebruikte materialen:

Print    Email