Dahlia's

thinking of you lucilight snss light

Vandaag twee kaartjes die ik met de Dazzling Dahlia stempelset van Sweet 'n Sassy stamps heb gemaakt. De kaartjes hebben dezelfde basis, maar andere kleuren en verhoudingen.

thinking of you lucilight snss light close

De eerstse variant is een een lichte vierkante kaart, waar je de kleuren mooi op uit kunt laten komen.

thinking of you lucilight snss

Voor de tweede variant heb ik kraft cardstock gebruikt waardoor de kleuren een stuk matter overkomen dan op de lichte achtergrond.

thinking of you lucilight snss close

Zo kun je met één basis, toch nog twee hele verschillende kaarten maken!

Heb je interesse in de stempelset? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Print    Email

Peace...

peace lucilight

May peace be within your walls - mag er vrede zijn binnen je muren. Een zin die ik eigenlijk gewoon iedereen toewens, misschien dat hij er daarom zo uitsprong voor mij in deze Psalm. Bij deze Psalm komt eigenijk ook meteen het lied 'Jeruzalem stad van goud' van Christian Verwoerd bij me naar boven. Daarom denk ik dat ik het vandaag maar kort houd en het lied van Christian voor zich laat spreken.

peace lucilight close

Voor de pagina heb ik een restje papier gebruikt dat ik nog had liggen (in de webshop zijn ook diverse papierblokken te vinden). Ik vond de sticker van Sara van het zandkasteel wel rust en vrede uitstralen dus die heb ik op een creme-kleurig papier geplakt en uitgesneden (ik vond het achtergrondpapier iets te druk om de transparante sticker op te plakken, die zou je er dan nog doorheen zien). Ik heb de lettertjes uit een stickerboek van Kaiserkraft (de letters in het Paradise Found stickerboek lijken er erg op). Het woordje 'peace' heb ik zelf geschreven met een Micron pen. De achtergrond achter dit woord heb ik iets lichter gemaakt door er witte inkt overheen te wrijven.

Print    Email

Zonnebloemen

stand tall lucilight snss

Vandaag twee kaartjes met inspiratie voor de stempelset 'Like a sunflower' van Sweet 'n Sassy stamps.

stand tall close snsss

Ik heb de stempels direct op de kaarten gestempeld en daarna ingekleurd met kleurpotlood.

sunshine lucilight snss

Een erg eenvoudige manier om leuke kaarten te maken! Het inkleuren kost soms wat meer tijd, maar dat is ook weer een onderdeel van het proces ;).

sunshine lucilight snss close

Als je interesse hebt in de stempelset, neem dan even This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Print    Email