Weinig inspiratie?

dont let anyone dull your sparkle lucilight

Soms zijn er van die dagen dat je gewoon even wat minder inspiratie hebt. Bij mij helpt het dan om er een leuk papierblok bij te pakken en aan de slag te gaan met het papier dat erin zit.

bouquet happiness lucilight

Zo heb ik vorige week drie kaarten kunnen maken met twee velletjes mooi papier en wat embellishments. Dit was toevallig een papierblok waar ook afbeeldingen in zaten, maar je kunt natuurlijk ook heel makkelijk je eigen afbeeldingen maken met stempels of gewoon kijken wat je nog in de kast hebt liggen aan plaatjes :).

no stress lucilight

Ik vind het erg leuk om de plaatjes te combineren met de motiverende teksten van Jenine's Mindful Art collection. Altijd mooi om iemand op deze manier een hart onder de riem te steken.

Op zoek naar materialen?

Print    Email

Schattig vosje

vos feest schudkaart lucilight

Vandaag een van de laatste shaker-kaarten die ik kan maken met deze shakervorm. Daarna ben ik er helemaal doorheen en jammer genoeg worden deze niet meer geleverd. Gelukkig zijn er wel heel veel nieuwe vormen verkrijgbaar! Dus ik kan nog lang verder met het maken van shaker kaarten ;).

vos feest schudkaart lucilight close

Dit keer heb ik in de shaker nog een slak geplakt, die zie je dus als je aan het schudden gaat. Doordat de shaker behoorlijk goed gevuld is met alle sequins is het echt een verborgen verrassing geworden. Zo kun je nog extra leuke dingen met de shaker windows doen.

Op zoek naar materiaal voor schudkaarten?

Print    Email

Make today magical

make today magical lucilight

Daar ben ik weer met een paar kaarten met de schattige diertjes van de stempels van Carla Creaties (in dit geval de set Party 2). Deze heb ik ook vandaag weer gecombineerd met de teksten uit de set Happy Feelings van Carla Kamphuis.

make today magical lucilight close make today magical schildpad lucilight close

Met wat washi tape, sequins en mooi gekleurd papier maak je zo een mooie kaart met deze stempels! Ik heb geprobeerd de ronde vormen van de zee-egel terug te laten komen in de kaart door ook in het papier deze vorm terug te laten komen. Bij de shaker heb ik de schildpad naar het shaker element laten kijken. Twee makkelijke manieren om de verschillende elementen in je kaart toch één geheel te laten vormen!

make today magical schildpad lucilight

Print    Email