Color my life

color my life lucilight

Een kleurrijk kaartje vandaag! Ik heb al eerder wat kaarten laten zien die gemaakt zijn met de 'let's get crafty' serie van Simple Stories. Leuke felle kleurtjes en alle reden om creatief aan de slag te gaan.

color my life lucilight close

Ik ben de kleur geel de laatste jaren steeds meer gaan waarderen. Vooral in de zomer en herfst geeft het gelijk een fris gevoel aan je kaarten. In deze serie wordt er vaak gebruik gemaakt van geel als accentkleur; dus meteen een vrolijk zomers kaartje!

De Let's get crafty serie heeft o.a.:

Print    Email

Save myself

save myself journal lucilight

Dankzij de cursus van Revlie heb ik de laatste tijd aardig wat dingen kunnen verwerken in mijn journal. Vaak met songteksten (even niet zelf hoeven bedenken wat je wilt zeggen; maar je wel kunnen vinden in de woorden van anderen) en soms met eigen stukjes. Of zoals in dit geval een combinatie van beiden. De basis 'save myself' is een nummer van Ed Sheeran. Dat eigenlijk een vergelijkbaar thema heeft als de rest van de pagina. Het voelt vaak egoistisch om voor jezelf te kiezen, maar het is ook iets dat nodig is in het leven om jezelf staande te houden.

save myself journal lucilight close

Print    Email

Love you beary much

love you beary much lucilight

En weer verder met de kaarten uit het Mixed Media paper pad van Studio Light. Er zitten ook een aantal transparante vellen in het blok met leuke teksten, waaronder deze 'I love you beary much'. Daar kon dit schattige plaatje natuurlijk niet bij missen.

bear on tree studio light lucilight

Ik wilde de beer ook nog een keer op een kaartje zetten met één van de bijtjes. Deze heb ik op de boomstam geplaatst; hier kun je bijna alle beestjes uit het blok op zetten als je wilt. In combinatie met wat gras en paddenstoelen heb je zo een leuk tafereeltje gemaakt.

Inmiddels zijn er verschillende Mixed Media Paper Pads binnen; je vindt ze hier.

Print    Email