Kaarten maken met Illustrated Faith

fruits spirit lucilight

Illustrated Faith maakt mooie producten voor bible journaling, maar ze zijn ook goed bruikbaar voor kaartjes met een boodschap! Bij deze kaarten heb ik de paper pieces van Illustrated Faith gebruikt als basis. Deze kan ik jammer genoeg niet meer leveren, maar ik heb nog wel andere producten van Illustrated Faith (de stickers zijn bijv. ook leuk op kaarten) en paper pieces van andere merken.

fruits spirit lucilight close

joyful noise lucilight

Voor de kaarten heb ik afbeeldingen gekozen die bij elkaar pasten wat thema betreft. Zo heb je op een eenvoudige manier een leuk kaartje om te versturen.

joyful noise lucilight close

Print    Email

Twee eenvoudige kaartjes

surround yourself lucilight close

Hallo allemaal! Vandaag heb ik twee kaartjes die ik met jullie wil delen.

Voor deze kaarten heb ik een rolletje washitape, een blokje papier en een stickerblok gebruikt. Dat is eigenlijk alles wat je nodig hebt (en lijm om alles vast te maken en een kaart als basis natuurlijk ;)).

surround yourself lucilight

do love lucilight

De kaartjes met teksten zaten in het stickerblok, de rondjes en tabjes heb ik uit een papierblok gehaald. In datzelfde blok zaten ook de twee velletjes die ik voor de achtergronden heb gebruikt. Ik vind het altijd lekker als je zo wat dingen kunt combineren. Uiteindelijk heb je dan een mooie basis en hoef je vrij weinig toe te voegen.

do love lucilight close

Print    Email

Thinking of you

thinking peonie lucilight

Dit kaartje heb ik al best een tijd geleden gemaakt, maar ik kwam er toen niet aan toe om het te delen. Nu ik het weer zag langskomen in mijn archief met foto's vond ik het toch wel zonde dat ik deze nooit heb laten zien. Dus bij deze alsnog ;).

thinking peonie lucilight close

Ik heb de bloem en tekst gestempeld op wit papier waarna ik met een stans een gedeelte van de afbeelding heb uitgestanst. Alleen dit gedeelte heb ik ingekleurd. Hierdoor krijg je een mooi contrast tussen het uitgesneden deel en de achtergrond.

De stempel heb ik momenteel niet op voorraad, maar je kunt zo'n bloem ook maken door bijvoorbeeld de bloemen en blaadjes uit Say it with Flowers te combineren.

Print    Email

Dreams

dreams lucilight

Soms is het gewoon heerlijk om even weg te dromen, fantaseren over wat je nog zou willen doen maar niet teveel nadenken over wat er allemaal kan. 'Dreams' een simpel woordje, maar met veel mogelijkheden.

dreams lucilight close

Het woordje en de bloemen komen weer uit het stansblok van Karin Joan (je krijgt echt een heleboel bloemen en korte teksten, dus kaarten of bijbel pagina's genoeg om te maken ;)). Op de achtergrond heb ik een restje papier gebruikt. De kraft kaart is van zichzelf al mooi genoeg dus heel veel papier was er niet nodig. Om het af te make heb ik weer wat sequins op de kaart gedaan. Het woordje dreams is trouwens vastgemaakt met foamtape, zodat het net wat hoger komt te liggen dan de rest.

Print    Email

Thanks!

thanks lucilight

Vandaag een kaartje waarbij ik de bloemen uit het stansblok van Karin Joan heb gecombineerd met stempels en een stencil (en een paar enamel dots).

thanks lucilight close

Eigenlijk hoef je met deze bloemetjes alleen een leuke compositie te maken en je kaart is al klaar. Op de achtergrond heb ik met blauwe inkt en een inkt dauber een licht patroon aangebracht met een stencil. Het kaartje waar 'thanks' op is gestempeld zit ook in het stansblok, dus ik hoefde er alleen nog de tekst op te maken. Om nog net wat meer blauw in de kaart te brengen heb ik nog wat enamel dots toegevoegd.

Print    Email