Speciaal voor jou

speciaal voor jou lucilight

Ik was al fan van shaker-cards, maar dankzij de nieuwe shaker elementen van Studio Light maak ik er nog meer kaarten van. Dit venster is een hele oude die ik nog had liggen, maar Studio Light heeft zelf ook weer leuke nieuwe vensters uitgebracht.

speciaal voor jou lucilight close

Op zoek naar materiaal voor schudkaarten?

Print    Email

Kerstkaarten

Allemaal de beste wensen voor het nieuwe jaar!

En ik trap het jaar af met... Kerstkaarten haha. In de maand januari heb ik altijd de Kerstproducten in de aanbieding. Wie nog wat inspiratie kan gebruiken, kijk dan zeker even dit blog door want hier laat ik jullie nog een aantal van mijn kerstkaarten zien.

adore him snss lucilight

adore him snss lucilight close good tidings snss lucilight close

good tidings snss lucilight

holy night snss lucilight

holy night snss lucilight close let us adore snss lucilight close

let us adore snss lucilight

merry christmas cavias lucilight

merry christmas cavias lucilight close saviour born snss lucilight close

saviour born snss lucilight

Print    Email

Perfect People - stempelsets

perfect people cleany sara lindenhols overview

Sara Lindenhols heeft weer een nieuwe lijn stempels uitgebracht! Ze heten 'Perfect People' en de eerste twee sets zijn 'Handy' en 'Cleany'. Vandaag wat voorbeeldjes die ik gemaakt heb met de set 'cleany'.

cleaning lady sara lindenhols lucilight

Ook met deze stempels heb ik weer een vel vol met figuurtjes ingekleurd met alcohol markers om ze daarna uit te snijden. Bij deze eerste kaart heb ik een klein stukje papier met houtnerf gebruikt om een soort 'vloer' te maken op de kaart. Erachter heb ik een plint en een mooi behangetje gemaakt.

youre neat saralindenhols lucilight

Bij de tweede kaart is de achtergrond wat abstracter gebleven ;). Ik heb wat restjes van het papier dat ik voor de mannenkaarten had gebruikt en een stukje washi tape en enamel dots om de kaart af te maken.

youre neat saralindenhols lucilight close cleaning lady sara lindenhols lucilight close

Print    Email

Nieuwe stempels van Sara Lindenhols!

perfect people handy sara lindenhols overview

Sara Lindenhols heeft weer een nieuwe lijn stempels uitgebracht! Ze heten 'Perfect People' en de eerste twee sets zijn 'Handy' en 'Cleany'. Vandaag wat voorbeeldjes die ik gemaakt heb met de set 'Handy'. Een leuke set waarmee je ook mooie kaarten voor mannen kunt maken!

man at work sara lindenhols lucilight

Ik heb een vel vol met de mannetjes ingekleurd met alcohol markers en daarna uitgesneden met mijn Silhouette (Pixscan-mat).

you nailed it saralindenhols lucilight

Daarna heb ik een paper pad gezocht met mooie groene en blauwe tinten die goed pasten bij de ingekleurde mannetjes.

screwed up saralindenhols lucilight

Ik heb al heel lang wiebeloogjes in mijn laatjes liggen, maar kwam er maar weinig aan toe om ze te gebruiken. Toen ik deze stempels van Sara zag wist ik meteen dat ze hiervoor gewoon perfect waren :D.

man at work sara lindenhols lucilight close screwed up saralindenhols lucilight close you nailed it saralindenhols lucilight close

Print    Email

Gilding flakes op kaarten

light in darkness card lucilight

Hebben jullie al gezien dat er sinds kort ook gilding flakes in de webshop verkrijgbaar zijn? Erg leuk om mooie metallic effecten mee te maken.

light in darkness card lucilight close

be happy card lucilight

Voor deze kaarten heb ik met dubbelzijdig plakband een lijnenpatroon gemaakt en daar de gilding flakes op aangebracht.

fijne feestdagen cavias lucilight

Bij deze laatste kaart heb ik een stencil gebruikt met sticky-when-dry gel medium. Ik hoop hier binnenkort ook nog een optie voor in de webshop te krijgen. De potjes die ik hiervoor gebruikt hebben waren erg snel uitgedroogd (al voor ze open zijn) en dat is niet de kwaliteit die ik in de shop wil hebben... dus daarvoor ben ik nog op zoek naar iets anders. Maar je kunt de gilding flakes op alle ondergronden gebruiken die een beetje plakkerig blijven, dan zitten ze zo vast :).

fijne feestdagen cavias lucilight close

Print    Email