Nog een serie

flying bunny lucilight

Vorige week deelde ik een serie kaarten met warme kleuren, vandaag ben ik overgegaan naar een serie met een ander kleurenschema. Al zijn het trouwens nog steeds kleuren met een warme ondertoon ondanks dat er veel grijs en blauw in de kaarten zit.

love koala lucilight

speciaal voor jou lucilight

Print    Email

Geboortekaartjes

girl card lucilight

Vandaag heb ik een aantal geboortekaartjes om met jullie te delen! Ze vallen allemaal in dezelfde 'serie', dus je kunt meteen zien hoe je met één serie toch verschillende kaarten kunt maken.

hello baby circle lucilight

Bij de eerste twee kaarten heb ik alleen wat extra washi tape, bloemetjes en shaker elements toegevoegd naast het papier. Dit papier heeft van zichzelf al een mooie warme uitstraling en heeft weinig nodig om een leuke kaart te maken.

hello baby sloth lucilight

Voor deze laatste kaart heb ik een stempel erbij gepakt en ingekleurd met alcohol markers. Met wat restjes van het papier kun je dan ook nog een extra kaart maken 😄

Print    Email

Nog meer kerst

joy world kerst lucilight

Hierbij nog de beloofde kaarten in een ander kleurenschema. Bij het koele grijs wilde ik wel een wat warmere kleur toevoegen en ik ben hiervoor gegaan voor roze. De kaart in het geheel blijft winters aanvoelen, maar net wat minder 'koud' dan wanneer ik blauw erbij gebruikt had.

merry schud kerst lucilight

Natuurlijk konden een paar schudkaarten niet ontbreken. Ik had nog wat leuke winterse shaker-elements liggen die hier mooi bij pasten, dus daar heb ik goed gebruik van gemaakt. 

moon kerst lucilight

En voor nu alvast: iedereen een fijne jaarwisseling en de beste wensen voor het nieuwe jaar!

Print    Email

Kerstkaarten!

adore liggend kerst lucilight

Vandaag heb ik een hele reeks met kerstkaarten te delen met jullie. Ik had netjes foto's gemaakt van alle kaarten om de afgelopen maand te delen en toen... vergat ik dat compleet. Dus nu op het laatste moment toch nog een blog met kerstkaarten!

angels kerst lucilight happy holidays kerst lucilight

holy night kerst lucilight

Ik heb dit jaar bijna geen stempels gebruikt. Ik had nog wat restjes papier en bij een aantal blokjes zaten leuke mini-kaartjes die ik als basis voor de kaarten kon gebruiken. De papierblokken zelf hebben al papier dat mooi bij elkaar past dus daarmee kom je al een heel eind. Ik heb nog een bijpassend stickerboek gebruikt en natuurlijk sequins en enamel dots om de kaarten helemaal af te maken.

joy to the world kerst lucilight merry bright kerst lucilight

merry kerst lucilight

Voor deze kaarten heb ik allemaal traditionele kerstkleuren gebruikt. Dat blijft toch wel mijn favoriet bij Kerst. Maar ik zal later ook nog wat andere kaarten delen waarin ik ben afgeweken van deze kleuren en voor een moderne kleurvariant ben gegaan. Fijne kerstdagen allemaal!

peace kerst lucilight seasons kerst lucilight

wonderful kerst lucilight

Print    Email