Voel je thuis

bless our home lucilight

De simple life collectie waar ik het pas over had is ook erg geschikt voor verhuiskaarten of gewoon 'voel je thuis'-kaarten. Vandaag heb ik drie van dit soort kaarten om met jullie te delen.

bless our home lucilight close home kaart lucilight close

Al deze plaatjes zitten dus al in de collectie zelf. Je vindt ze bijvoorbeeld in het stickerboek of bij de journal bits.

no place like home lucilight

Om de kaarten wat extra diepte te geven heb ik gebruik gemaakt van de snijmallen van Carlijn Design. Wat zijn deze fijn als je met verschillende lagen papier aan de slag wilt op je kaart! Het geeft je kaart toch net een andere uitstraling als de randjes van je papier eens niet standaard recht zijn maar een mooi gestanst lijntje of schelprandje hebben.

home kaart lucilight

En als ik dan toch aan het stansen ben kan een schudkaart natuurlijk ook weer niet ontbreken, ik geloof dat de shaker-elementen een vervanging voor mijn sequins aan het worden zijn haha.

Meer uit deze collectie:

Of kijk eens bij de snijmallen van Carlijn Design!

Print    Email

Bedankt!

thank you lucilight

Simple Stories heeft een hele mooie collectie Simple Life, waar je leuke bedankkaartjes mee kunt maken. Door de zachte tinten in het papier zijn de kaarten extra stijlvol.

thank you lucilight close thankful for you lucilight close

De collectie heeft verschillende mooie papiervellen en heel veel gestanste elementen. Ook zit er weer een stickerboek bij, erg handig als je snel een mooie kaart wilt maken!

thankful for you lucilight

very thankful lucilight

Meer uit deze collectie:

Print    Email

Lots of love!

lots of love pig lucilight

Ik heb geen speciale kaartjes voor Bevrijdingsdag, maar wil vandaag toch wel een paar kaartjes met jullie delen. En op een dag als vandaag kan 'veel liefde' natuurlijk ook niet missen.

lots of love pig lucilight close lots of love bunny lucilight close

Voor de stempels ben ik diep in mijn stempel-la gedoken en daar kwam ik deze schattige set van Sweet 'n Sassy stamps tegen. Deze set kan ik niet meer leveren, maar Sweet 'n Sassy stamps heeft nog wel een heleboel andere leuke stempels! Ik heb een aantal afbeeldingen gestempeld en op mijn bureau gelegd om te kleuren. Daarna heb ik ze uitgesneden en kon ik beginnen aan de kaarten.

lots of love bunny lucilight

Er moest natuurlijk weer een shaker-card bijzitten ook ;). Verder heb ik vooral gezocht naar vrolijke papiertjes die goed bij de stempels pasten. 

you are loved cat lucilight

Meer stempels van Sweet 'n Sassy stamps vind je hier! En enamel dots zijn ook in de webshop te vinden.

Op zoek naar materiaal voor schudkaarten?

Print    Email

Nieuwe stempels van Sara!

stay pawsitive lucilight

Sara Lindenhols heeft weer nieuwe stempels uitgebracht! Dit keer zijn ze uitgegeven door Carlijn Design. Een erg mooi Nederlands merk dat leuke stempels en snijmallen maakt. Hier ga je zeker nog meer producten van in mijn webshop zien!

stay pawsitive lucilight close

Bekijk hier alvast de nieuwe stempels van Sara en zoek je nog een van haar andere setjes? Ze zijn allemaal nog uit voorraad leverbaar!

Print    Email

Shakers! Ja, nog meer ;)

floral spring lucilight

Shakers blijven gewoon leuk. Je hebt met een shaker window ook meteen een mooie focus op je kaart. Bij deze eerste kaart heb ik er nog een veldboeket omheen gemaakt met de bloemen die ik op mijn bureau had liggen. Deze kaart bestaat sowieso helemaal uit restjes papier die ik nog had liggen van andere kaarten. Ik probeer altijd zoveel mogelijk te gebruiken van mijn materialen, en daarvoor is zo'n kaart met restjes natuurlijk ideaal.

floral spring lucilight close butterfly shaker lucilight close

Het hartje voor de volgende kaart had ik ook nog liggen. Dit keer heb ik alleen de stans gebruikt en niet het 'officiele' shaker window voor het hartje. Maar als je er een stukje acetaat achter plakt dan werkt hij nog steeds prima als shaker. Je moet dan alleen wel foamtape achter je shaker-deel doen. Dat hoeft bij een shaker window dan weer niet. Zo heeft elke manier zijn eigen voor- en nadelen.

butterfly shaker lucilight

Op zoek naar materiaal voor schudkaarten?

 

Print    Email