Snijden & plakken

beer onder boom lucilight

Voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van een Mixed Paper Pad van Studio Light. In zo'n paper pad zitten diverse achtergronden, maar ook plaatjes die passen bij de achtergronden. De plaatjes moet je nog wel zelf uitknippen. Dat heb ik in dit geval door de snijmachine laten doen. Of het sneller is... dat is de vraag ;) Want je moet de snijmachine natuurlijk wel netjes vertellen waar hij moet gaan snijden. Maar ik vond het wel goed werken op deze manier. Het scheelde in ieder geval weer pijnlijke vingers van de schaartjes.

beer onder boom lucilight close

Ik heb twee van de vellen met afbeeldingen uitgesneden met de snijmachine en ik denk dat ik er wel een stuk of 6/7 kaarten van zal kunnen maken. Hierboven alvast de eerste kaart voor jullie!

Zoals gezegd: het is eigenlijk alleen snijden en plakken. Ik heb de plaatjes zo bij elkaar gelegd dat ik het een leuke compositie vond worden en daarna op de kaart geplakt.

Het papierblok is verkrijgbaar in de webshop. Hij heeft diverse leuke afbeeldingen van de beer, bijen, vosjes, bomen en dus meteen bijpassende achtergronden en losse elementen.

Print    Email