Doodle a day

doodleadaymarch lucilight

Zo af en toe teken ik nog wat. Meestal zoek ik dan een challenge op waar ik wat inspiratie vandaan kan halen. Deze afbeelding bestaat uit vijf dagen van de #doodleadaymarch challenge.

Print    Email

You Say - art journal

you say lauren daigle art journal lucilight

Ik denk dat vele van jullie het nummer 'You say' van Lauren Daigle nog wel kennen. Een mooi contrast tussen de dingen die je zelf soms kunt denken en de woorden die God over je zegt. Tijdens de feel better art journaling cursus van Revlie kwam deze pagina naar voren. Toen ik het contrast met de donkere kant en de felle kleuren zag wist ik al vrij snel dat ik dit nummer erop wilde zetten.

De achtergrond is gemaakt met waterverf, de sticker komt uit het stickerboekje van Jenine's Mindful Art Collection (waar trouwens veel mooie teksten in staan) en verder heb ik gebruik gemaakt van een witte en zwarte pen.

Print    Email

Torn - journal

Deze pagina heb ik al een tijdje geleden gemaakt en hier ontdekte ik eigenlijk dat ik de vrolijke kleuren van de cursus van Revlie juist bij vind dragen aan mijn pagina's. Toen ik begon wilde ik het 'donkere' gevoel dat ik had ook uitbeelden in de kleuren in de pagina. Maar hierdoor is de pagina eigenlijk in zijn geheel wel weer erg donker geworden. Het hoefde ook niet de meest aantrekkelijke pagina te zijn natuurlijk en hij hoort ook echt thuis in mijn journal. Maar ik heb hierna wel besloten dat gevoelens vaak een mix van vanalles zijn en de pagina dat dus ook kan zijn ;). Wat meer kleur is dan zo erg niet haha.

torn journal lucilight

Ik heb acrylverf gebruikt om de pagina te maken en de tekst (uit het nummer Torn van Natalie Imbruglia) geschreven met een fineliner.

Print    Email

Ready to love myself - journaling

ready to love myself journaling lucilight

Deze pagina maakte ik een paar weken geleden in mijn journal. Het voelt nog steeds een beetje als 'wishful thinking', maar wel belangrijk om bij stil te staan denk ik. We hebben vaak de neiging om onze waarde af te laten hangen van wat andere mensen van ons vinden. Maar in hoeverre kunnen zij echt zien of bepalen wie jij bent? Een betere wereld begint bij jezelf gaat ook hier op denk ik ;).

ready to love myself journaling close lucilight

Het basis-idee voor deze journaling pagina komt uit de cursus 'feel better art journaling' van Revlie. De tekst komt uit 'Ready to love myself' van Rondé, dat zo lekker in je hoofd blijft hangen ;).

Print    Email